Home

Livrare și achitare

Livrare și achitare

Magazin online Muncitorul.md a început activitatea în anul 2013 pentru a îndeplini dorințele fiecărui cumpărător.

Operatorii și consultanții Muncitorul.md mereu determină cu exactitate, de ce aveți nevoie, și vor propune anume acel produs, care corespunde exact cu cerințele dumneavoastră.

Livrare și achitare

Plasarea comenzilor pe site este disponibilă 24/24h. Însă, prelucrarea comenzilor de către operator se efectuează conform programului de lucru MUNCITORUL.MD:
• luni – vineri: de la 09:00 până la 18:00;
• sâmbătă de la 09:00 până la 15:00;
• duminică – zi liberă;  (prelucrarea comenzilor va fi posibilă în următoarea zi)

Modalitatea de livrare la efectuarea comenzii.

Pentru ridicare personală aveți urmatoarele opțiuni:
• Dacă alegeți achitarea în numerar, vă puteți apropia personal pentru achitarea și ridicarea comenzii la orice magazin Muncitorul.md după confirmarea prin telefon sau email al comenzii de către operator.

Livrare prin Chișinău
Сostul de livrare este de 100 lei
Livrare gratuită, la comanda mai mare de 1999 lei.

Comenzile plasate înainte de ora 13:00 din ziua curentă pot fi livrate în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 13:00 a zilei curente pot fi livrate după-amiaza zilei următoare; Comenzile plasate sâmbătă după ora 12:00 sau duminică pot fi livrate luni.

Livrare prin Moldova
Livrarea în Moldova se efectuează prin serviciul de livrare Muncitorul.md sau serviciul de livrare „Nova Poshta”.
Termenul de livrare nu depășește de obicei 1-2 zile lucrătoare. Echipamentele supradimensionate sunt livrate la scara clientului sau la poarta unei case private. Costul de livrare în orice regiune din Moldova depinde de greutatea comenzii dvs.

Tarife pentru livrare prin Moldova (NovaPosta)  
Pachetele de până la 30 kg (lei)

Greutate Greutate
până la 1 kg 50 lei
până la 2 kg 54 lei
până la 5 kg 62 lei
până la 10 kg 69 lei
până la 15 kg 72 lei
până la 30 kg 86 lei

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

1. Livrarea se efectuează către toate localitățile din Republica Moldova, cu excepția teritoriului Transnistriei.

2. În cazul în care Destinatarul refuză expedierea și apoi îl returnează Expeditorului, serviciile de livrare sunt plătite de ambele părți către Expeditor (proprietarul expedierii).

3. Greutatea reală este determinată prin cântărirea transportului. Calculul greutății volumetrice se face după formula:
kg = Lungime (cm) x Lățime (cm) x Înălțime (cm) / 5000 sau Volum m3 x 200.

Modalitatile de Achitare

1. Achitarea în numerar/cash la momentul livrării mărfii - achitați după ce primiți marfa.
2. Vînzare în credit, cu plata în rate - vă prezentați la magazin pentru plasarea creditului și verificarea posibilității de acordare.
3. Transfer bancar - banii pot fi transferati la contul curent al companiei, datele bancare le puteți descarca din Cosul de cumparaturi, sau le puteti solicita la telefon.

Oferirea creditelor
muncitorul.md oferă posibilitatea de a procura produsele dorite în Credit, Totul e simplu, puteți primi credit direct de pe site. Pentru a cumpăra un produs în credit alegi produsul dorit, faceți click "În credit", completați formularul și în decurs de cîteva minute veți fi contactat de catre operator care va anunța rezultatul cererii de credit.

Pachet minim de documente Prezentați doar: Buletinul de identitate; Certificat de salariu (pentru sume mai mari de 30 000 MDL); Noi garantăm confidențialitate informației colectate și siguranța datelor personale.

 Returnarea produselor
Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, produsul se returneaza obligatoriu nefolosit si in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sau deteriorat in nici un fel. Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul retururului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea caracteristicilor tehnice prezentate in pagina de produs.