Home

- Livrare și achitare

Livrare și achitare

Magazin online Muncitorul.md a început activitatea în anul 2013 pentru a îndeplini dorințele fiecărui cumpărător.

Operatorii și consultanții Muncitorul.md mereu determină cu exactitate, de ce aveți nevoie, și vor propune anume acel produs, care corespunde exact cu cerințele dumneavoastră.

Livrare și achitare

Plasarea comenzilor pe site este disponibilă 24/24h. Prelucrarea comenzilor de către operator se efectuează conform programului de lucru MUNCITORUL.MD:
• Luni – vineri: de la 09:00 până la 18:00;
• Sâmbătă de la 09:00 până la 17:00;
• Duminică de la 09:00 până la 15:00;

Modalitatea de livrare la efectuarea comenzii.

Livrare prin Chișinău
Termenul de livrare a comenzilor este de pina la 72 ore, in cazul existentei marfii in stoc. Veti primi o instiinare prin apel telefonic cu informatia referitor la stadiul de executare a comenzii Dvs.
Livrarea comenzilor în Chișinău costa 50 lei. Livrarea comenzii în suburbiile Chișinăului costă 100 lei.
Livrarea express se efectuează în aceeași zi pentru comenzile plasate până la ora 10-00, costul livrării fiind 150 lei în Chișinău, costul livrării fiind 250 lei în suburbiile Chișinăului.
Livrarea se efetuează de luni până vineri în intervalele (10:00 — 18:00).
Termenul de livrare deobicei este de 1-3 zile lucratoare.
Sâmbătă, livrarea se efectuează între orele 10:00 - 16:00.
Comanda efectuata se va livra la usa scarii de la bloc sau la poarta casei private.
Ridicarea bunurilor la etaj sau in interiorul casă, în cazul în care clientul dorește, se efectuează contra plata cu metionarea la efectuarea comenzii.
Costul minim de ridicare a unui produs este de 100 de lei și include ridicarea echipamentului cu ajutorul liftului până la apartament.
În absența unui lift sau în cazul în care este imposibil să se ridice un produs în lift, costul de ridicare va fi de 50 de lei pentru fiecare etaj.
Curierul vă va suna cu 30 de minute înainte de livrare.
În obligația serviciului de livrare nu se include mutarea produsului în interiorul apartamentului, asamblarea și conectarea, demonstrarea caracteristicilor consumatorului și instruirea cumpărătorului.

Livrare prin Moldova
Livrarea în Moldova se efectuează prin serviciul de livrare Muncitorul.md sau serviciul de livrare „Nova Poshta”.
Comenzile se livrează in 2-3 zile lucratoare.
Comanda efectuata se va livra la usa scarii de la bloc sau la poarta casei private.
Ridicarea bunurilor la etaj sau mișcarea lor în interiorul casei nu se efectuiează.
Serviciul de manipulare marfă nu este inclus în serviciul de livrare, ci este disponibil doar la cerere și se achită separat.
Demonstrarea caracteristicilor produselor și instruirea cumpărătorului nu este inclus în serviciul de livrare.
Costul de livrare în orice regiune din Moldova depinde de greutatea comenzii dvs. 

Pentru ridicare personală aveți urmatoarele opțiuni:
• Dacă alegeți achitarea în numerar, vă puteți apropia personal pentru achitarea și ridicarea comenzii la orice magazin Muncitorul.md după confirmarea prin telefon sau email al comenzii de către operator.

Tarife pentru livrare prin Moldova (NovaPosta)  
Pachetele de până la 30 kg (lei)

Greutate Preț
până la 1 kg 50 lei
până la 2 kg 54 lei
până la 5 kg 62 lei
până la 10 kg 69 lei
până la 15 kg 72 lei
până la 30 kg 86 lei

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

1. Livrarea se efectuează către toate localitățile din Republica Moldova, cu excepția teritoriului Transnistriei.

2. În cazul în care Destinatarul refuză expedierea și apoi îl returnează Expeditorului, serviciile de livrare sunt plătite de ambele părți către Expeditor (proprietarul expedierii).

3. Greutatea reală este determinată prin cântărirea transportului. Calculul greutății volumetrice se face după formula:
kg = Lungime (cm) x Lățime (cm) x Înălțime (cm) / 5000 sau Volum m3 x 200.

 

Modalitatile de Achitare

1. Achitarea în numerar/cash la momentul livrării mărfii - achitați după ce primiți marfa.
2. Vînzare în credit, cu plata în rate - vă prezentați la magazin sau  apelați la nr. 060411511 pentru plasarea creditului și verificarea posibilității de acordare.
3. Transfer bancar - banii pot fi transferati la contul curent al companiei, datele bancare le puteți descarca din Cosul de cumparaturi, sau le puteti solicita la telefon la nr. 060411511.

Oferirea creditelor
Muncitorul.md oferă posibilitatea de a procura produsele dorite în Credit, Totul e simplu, puteți primi credit direct de pe site. Pentru a cumpăra un produs în credit alegi produsul dorit, faceți click "În credit", completați formularul și în decurs de cîteva minute veți fi contactat de catre operator care va anunța rezultatul cererii de credit.

Pachet minim de documente prezentați doar: Buletinul de identitate; Certificat de salariu (pentru sume mai mari de 30 000 MDL); Noi garantăm confidențialitate informației colectate și siguranța datelor personale.

Returnarea produselor
Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, produsul se returneaza obligatoriu nefolosit si in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sau deteriorat in nici un fel. Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul retururului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea caracteristicilor tehnice prezentate in pagina de produs.